понедељак, 10. август 2015.

Zašto rezervisati vozilo unapred?

Ukoliko dolazite u turističku postu ili poslovno u Srbiju, najbolja varijanta je da rezervišete vozilo iz rent a car agencije unapred. U vreme praznika, a veliki praznici sa neradnim danima su Nova godina, Božić i Uskrs, ili tokom letnjih meseci kada u zemlju dolazi veliki broj Srba koji živi u inostranstvu, je  period kada postoji velika verovatnoća da nećete pronaći slobodan auto na licu mesta.

Najbolje je da unapred rezervišete auto preko Interneta, puteme online rezervacionog sistema na sajtu agencije,  i u dogovoru sa rent a car agencijom vozilo preuzmete po dolasku u zemlju na aerodromu ili nekom drugom dogovorenom mestu koje vam odgovara. U tom slučaju moći ćete da izaberete automobil koji u potpunosti odgovara vašim potreba tokom boravka u zemlji, iz željene klase, ali i da unapred znate cenu sa kojom kalkulišete.


Izabrani auto vas čeka


Kada sletite na aerodrom ili stignete na dogovoreno mesto, vi ste:

  • korak ispred ostalih koji žele da rezervišu auto u rent a car agenciji na licu mesta, 
  • uštedeli ste vreme, 
  • unapred ste dogovorili sve u vezi automobila i dodatne opreme, 
  • znate uslove najma i što je najvažnije 
  • odvozićete vozilo iz željene klase. 


Jednostavno, brzo i lako nastavljate ka vašem odredištu.

Rezervišite vozilo na vreme


Uvek imajte na umu da ukoliko niste rezervisali auto unapred ne možete računati da će željeni automobil i biti dostupan kada doputujete. Auto koji ste imali na umu da rezervišete može biti dat već u zakup. A ukoliko vam u ponudi i budu neki slobodni automobili, njihova klasa, za vas, može biti sa cenom neodgovarajuća.

Takođe, ukoliko vas dolazi više, možda vam neće biti na raspolaganju auto koji je dovoljno prostran ili je sa nedovoljnim prostorom za prtljag.

A može se dogoditi i da je nešto od dodataka, poput lanaca za sneg ili dečijeg sedišta, u tom trenutku nedostupno, odnosno već izdato.


Nema razlike u ceni najma 


Najveći plus rezervacije automobila unapred je što dobijate željeni auto po ukupnoj ceni koja vam odgovara, bez skrivenih troškova. Birate dodatnu opremu, klasu, a uz to i renomiranu lokalnu rent a car agenciju kod koje nema skrivenih troškova.

Iznajmljivanje automobila u Srbiji iz inostranstva 


Često se događa da prilikom on-line rezervacije vozila iz inostranstva u Srbiji, auto bude oglašen sa svim cenama, međutim kada čitate uslove najma shvatite da auto nije u potpunosti osiguran, tako da se očekivana i stvarna cena prilikom preuzimanja vozila značajno razlikuju. Naš savet je da uvek pažljivo pročitate ugovor i proverite sa rent a car agencijom konačnu cenu iznajmljivanja automobila.
Dakle, nekoliko korisnih saveta prilikom iznajmljivanja vozila:

  • budite pažljivi i obazrivi, 
  • detaljno pročitajte uslove najma vozila na sajtovima agencija i 
  • proverite cene iznajmljivanja u funkciji od perioda najma i klase vozila, 
  • dajte prioritet onima koje nemaju skrivenih troškova i koje imaju pozitivne komentare kod korisnika najma


Rezervišite vozilo na vreme i uživajte u Srbiji i Beogradu!




2 коментара:

  1. potrebno je rezervisati unapred kada je sezona, kada gasterbajteri masovno dolaze u svoju zemlju, da bi se uopste doslo do slobodno vozilo

    ОдговориИзбриши
  2. Razlika u ceni moze da bude samo u vasu korist, ako rezervisete unapred. Sve sto se radi u poslednjem trenutku, uglavnom ispada skuplje. Onda morate da platite cenu koja je u tom trenutku, a kad se vozilo rezervise unapred, moze se i kalkulisati sa cenom i popustima.

    ОдговориИзбриши